TPA AROMA COCONUT 10 ml

2,48 

In stock

QTY:
SKU: TPA000050 Categories: , ,

Additional information

Weight 0,020 kg

7 reviews for TPA AROMA COCONUT 10 ml

  1. 3 out of 5

    Recenzija Facebook

    Antonio Mitag

    TPA Coconut Extra, 50/50, 6mg, 5% koncentracija: Jaka aroma, kokosasta, jedna od TPA aroma koje su mi zapravo sjele. Osjeti se neka podnota koja u kokosu ne bi trebala postojati, ali sve u svemu je ok. Iznad 5% koncentracije mi je bila preintenzivna.

  2. 3 out of 5

    Recenzija Facebook

    Sven Barbarić

    Coconut TPA
    70/30 vpg 6mg
    Voce. Kokos kokos i kokos smile emoticon 8% je dovoljno ako ide sama. A super je i za kombinaciju za neki ljetni liquid. Ja je pomjesam cak i s nekom duhanskom aromom ali u manjim kolicinama tip 1-3% je dovoljno da duhanska dobije malo osvjezenja. Jako dobro za ljeto.

  3. 3 out of 5

    Recenzija Facebook

    Mateo Obajdin

    Baza: Pink Mule Green Label 6mg
    Aroma: TPA AROMA COCONUT EXTRA
    Omjer: 17%
    Ovo je čisti čisti kokos, nije za parit ga samog jer je pre monoton i pre dosadan, no uz dodatka Vanilije i Jagode daje fora aromu, treba je dodati vrlo malo jer je vrlo jaka, ne preporučujem konzumaciju arome samu od sebe, nego uz neki miks !

  4. 3 out of 5

    Recenzija Facebook

    Silvija Zubčić

    TPA Coconut extra 70/30 VPG 6mg, 2% fenometastična tekućina, cijeli ured miriše po kokosu, podsjeća me na rafaello!

  5. 3 out of 5

    Recenzija Facebook

    Nikša Tironi

    TPA Coconut extra 4%, pink mule 70/30, 12nic – heron 1.8ohm 7/8W. Nije čisti kokos i baca više na neki umjetni okus kokosa (konzerva tip ili kokosovo brašno) ali meni je skroz sjeo i prolazi mi kao cjelodnevna aroma. Na prvu dosta žestok ali s vremenom se razblaži i na male W daje puni okus.

  6. 3 out of 5

    Recenzija Facebook

    Ognjen Ignjatić

    TPA Coconut Extra (PM Red label 6mg / 10%), neznam po čemu je extra. Okus kokosa 60%, ostatak nedefiniran, nešto slično kremi, keksu…sl. U svakom slučaju prije za mix nego za samostalno parenje, fali okusa kokosa. (…ovo je samo moje subjektivno mišljenje…)

  7. 3 out of 5

    Recenzija Facebook

    Bruno Dušić

    TPA AROMA COCONUT EXTRA mjesano 5% na 80/20 3mg i cak mi je i tada bilo donekle pre jako, aroma je cisti kokos, sama je ok ali zablista ako ju se smjesa sa cokoladom, kremom ili nekom tako slatkastom aromom. Jedino treba pazit pri mjesanju sa drugim aromama jer ova voli iskocit iznad svih tako da je preporucano duze vrijeme stajanja.

Add a review

Your email address will not be published.

New products